ВУАРР ИЗПРАТИ СЕДМИ ОТЛИЧЕН ВИПУСК

  На 05.12.2012 г.  ВУАРР Пловдив - филиал Русе изпрати седмия си поред випуск.За негов абсолютен отличник бе наградена Галина Флешерова.Тържествената церемония по връчването на дипломите се състоя в Голямата зала на Доходното здание в присъствието на областния управител Стефко Бурджиев, кмета Пламен Стоилов, зам.ректора на Русенския университет проф. Михаил Илиев и главния секретар на Министерството на образованието Красимир Вълчев.

   Преди събитието ректорът на ВУАРР доц. д-р инж. Димитър Димитров обяви, че в тази 20 - та година от основаването на училището 229 абсолвенти се дипломират в Русе, като 82 от тях са отличници, а средният успех на випуска е 5,24. За целия период през аудиториите са преминали 13 000 висшисти, като само трима от тях в момента са безработни.

   В предварителен разговор между кмета Пламен Стоилов, ректора доц. д-р инж. Димитър Димитров и административния директор на русенския филиал Веселин Митев беше договорено изграждане на паркинг в района на висшето училище от "Комунални дейности",  което ще бъде финансирано от ВУАРР - Пловдив.